BEMUTATKOZÁS

PÁR SZÓBAN

A fotók és munkák mögött leinkább én húzódom meg: Hollai Gábor, riportfotós és pedagógus. E kettőt fontosnak tartom leírni. Mára már tudom, együttesen, a személyemmel tudok értéket adni, átadni, hiszen nem csak egy termékre vágynak tőlem az emberek, hanem találkozásra: fiatal is, felnőtt is, én is. Gépem segítségével így formálódhat, kapcsolódhat: a fény és az élet. – Mindenkivel úgy szeretnék bánni, mint ahogy én is szeretek formálódni. A fotózás számomra találkozás. Szívesen teszem.

FOTÓZÁS: Élünk és éppen ezért újra és újra benne találjuk magunkat történetekben. Van, hogy rövid, van hogy hosszabb, van, hogy fontos vagy épp mélyen átélt pillanat ez, de peregnek egymás után. Néha csendesen, érdekes fefedezésekkel. Ami történik velünk, ami kiül az arcunkra, a mozdulatainkat, a körülöttünk élők rezdüléseit, jó ellesni, látni, észre venni. – És telik az élet. De vajon mit hordozunk mindebből? Mit a szívünkben, mit elmesélhetően, mit megmutathatóan, képekben? Apró örömök, rezdülések, érzések, benyomások, mosolyok… – milyen jó „kézbe fogni”, átélni újra és újra.

A jó fotó, a jó fotós éppen ebben ad és adhat segítő szemeket, látást, apró pillanatokat.

AJÁNLÁSOK: bizalom egy fotósban, ki ember 🙂 | fotókönyv, tervezés és teljes képkidolgozás | fotóprintek: nagy méretű fénykép (poszter), gyönyörű, matt fotópapírra nyomása | vászonfotó, ami akár a lakás legszebb dekorja is lehet. Sokféle lehetőség. – Az offline (nyomtatott) világ mellett, online (weblap) kiadványok kivitelzése sem akadály.

Az első lépések itt kezdődnek: KAPCSOLATOK.

Találkozzunk!


| További ajánlat: FOTÓS MUNKÁK | További ajánlat: GALÉRIA | További ajánlat: ÉLMÉNY ALAPÚ OKTATÁS