Esküvő fotózás

A riportfotós és az esküvő

Az fotózás összetett, bizalmi feladat. Izgatottan várja ünnepelt, ünneplő és szolgálatató. És ez így is van jól: a készülődés legalább olyan fontos, mint maga a nap.

Minden ünnepnap már az első találkozáskor nagyon izgalmas, hiszen az egymásra hangolódás elengedhetetlen.

A nagy napon: úgy része lenni az ünnepnek, hogy minél több pillanatot megérezzek, észre vegyek és megragadjak – ez bizony alázatos, kreatív, élettel teli feladat. A műfajok pedig sok féle módon pompáznak: előkészületek, szertartások, páros képek, lagzi (vacsora, köszöntések, játékok, tánc)… Egy igazi ünnepi kavalkád. Szívesen indulok erre a kalandos kavalkádra. Bátran tegyen bárki próbára!

A minimális ár: 52 000,- Ft. Ez nagyságrendileg 4 óra, 20 km távolságon belüli helyszínen töltött időt (páros képek, szertartások, csoportképek), és 80-120 db-os képmennyiséget jelent, speciális világítási igények nélkül. Egyedi igények kiszolgálása mindig egyeztetés alapján történik. Érdeklődni a következő e-mail címen lehet: [email protected].

Az elkészült képeket az internet segítségével (a honlapon, jelszóval védve) lehet megtekinteni, belőlük válogatni; a végső képanyag digitális formában felhőben, vagy DVD-n kerül átadásra. Természetesen, minden további termék elkészítése is lehetséges: fotókönyv, vászonfotó, ajándéktárgyak.

További részletek, érdeklődés: [email protected] | +36 20 379 3273 |