×

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
×

Regisztráció

Az adatok elküdlése sikeres elküldése után emailben küldjük a bejelentkezési adatokat

Az emailben a "Megerősít" linkre kattintva válik a regisztráció véglegessé.

×
×

Keresés

ARS POÉTIKAFOTÓZÁSWEBOLDALAKÉLMÉNYEKGALÉRIAKAPCSOLATWEBÁRUHÁZ 0 Ft
× ARS POÉTIKAFOTÓZÁSWEBOLDALAKÉLMÉNYEKGALÉRIAKAPCSOLATWEBÁRUHÁZ

ESKÜVŐ ÉS RENDEZVÉNY FOTÓZÁS

Az esküvő fotózás összetett, bizalmi feladat. Izgatottan várja ünnepelt, ünneplő és szolgálatató. A készülődés legalább olyan fontos, mint maga a NAP. 

Minden ünnepnap már az első találkozáskor nagyon izgalmas, hiszen az egymásra hangolódás elengedhetetlen, fontos, tanulságos.

Aztán, mikor felgyorsulnak a történések, ahogy az esemény közeleg, egyre több az várakozás, de egyre letisztultabb kesz minden.

A nagy napon: úgy része lenni az ünnepnek, hogy minél több pillanatot megérezzek, észre vegyek és megragadjak - ez bizony alázatos, kreatív, élettel teli feladat. A műfajok pedig sok féle módon pompáznak: előkészületek, szertartások, páros képek, lagzi (vacsora, köszöntések, játékok, tánc)… Egy igazi ünnepi kavalkád. Szívesen indulok erre a kalandos kavalkádra. Bátran tegyen bárki próbára!

A minimális ár: 52 000,- Ft. Ez nagyságrendileg 4 óra, 20 km távolságon belüli helyszínen töltött időt (páros képek, szertartások, csoportképek), és 80-120 db-os képmennyiséget jelent, speciális világítási igények nélkül. Egyedi igények kiszolgálása mindig egyeztetés alapján történik. Érdeklődni a következő e-mail címen lehet: info@mehifoto.hu.

008 

Az elkészült képeket az internet segítségével (a honlapon, jelszóval védve) lehet megtekinteni, belőlük válogatni; a végső képanyag digitális formában felhőben, vagy DVD-n kerül átadásra. Természetesen, minden további termék elkészítése is lehetséges: fotókönyv, vászonfotó, ajándéktárgyak.

107

További részletek, érdeklődés: 

info@mehifoto.hu | +36 20 379 3273 |

| TOVÁBB: ESKÜVŐ GALÉRIA

×

Kérjem várjon amíg a szerver válaszol a kérésre!