×

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
×

Regisztráció

Az adatok elküdlése sikeres elküldése után emailben küldjük a bejelentkezési adatokat

Az emailben a "Megerősít" linkre kattintva válik a regisztráció véglegessé.

×
×

Keresés

ARS POÉTIKAFOTÓZÁSWEBOLDALAKÉLMÉNYEKGALÉRIAKAPCSOLATWEBÁRUHÁZ 0 Ft
× ARS POÉTIKAFOTÓZÁSWEBOLDALAKÉLMÉNYEKGALÉRIAKAPCSOLATWEBÁRUHÁZ

ESKÜVŐ ÉS RENDEZVÉNY FOTÓZÁS

Az esküvő fotózás mindig egy összetett feladat. Már az első találkozáskor nagyon izgalmas, hiszen az egymásra hangolódás elengedhetetlen. Ahogy az esemény közeleg, egyre több az izgalom, de egyre letisztultabb is minden. A nagy napon pedig rengeteg a kihívás: úgy része lenni az ünnepnek, hogy minél több pillanatot meg tudjak érezni és ragadni. Ez kihívás. A műfajok pedig sok színben pompáznak: előkészület, szertartás, páros képek, lagzi (vacsora, köszöntések, tánc)… Egy igazi ünnepi kaland. Szívesen indulok erre a vállalkozásra. Bátran tegyen bárki próbára!

ET-FF-koll-03

A minimális ár: 48 000,- Ft. Ez nagyságrendileg 4 óra, 20 km távolságon belüli helyszínen töltött időt (páros képek, szertartások, csoportképek), és 80-120 db-os képmennyiséget jelent, speciális világítási igények nélkül. Egyedi igények kiszolgálása mindig egyeztetés alapján történik. Érdeklődni a következő e-mail címen lehet: info@mehifoto.hu.

Az elkészült képeket az internet segítségével (a honlapon, jelszóval védve) lehet megtekinteni, belőlük válogatni; a végső képanyag digitális formában felhőben, vagy DVD-n kerül átadásra. Természetesen, minden további termék elkészítése is lehetséges: fotókönyv, vászonfotó, ajándéktárgyak.

További részletek, érdeklődés: info@mehifoto.hu | +36 20 379 3273 | GALÉRIA - PORTFÓLIÓ

17-07-15-7602w

×

Kérjem várjon amíg a szerver válaszol a kérésre!