×

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
×

Regisztráció

Az adatok elküdlése sikeres elküldése után emailben küldjük a bejelentkezési adatokat

Az emailben a "Megerősít" linkre kattintva válik a regisztráció véglegessé.

×
×

Keresés

ARS POÉTIKAFOTÓZÁSWEBOLDALAKÉLMÉNYEKGALÉRIAKAPCSOLATWEBÁRUHÁZ 0 Ft
× ARS POÉTIKAFOTÓZÁSWEBOLDALAKÉLMÉNYEKGALÉRIAKAPCSOLATWEBÁRUHÁZ

ESKÜVŐ ÉS RENDEZVÉNY FOTÓZÁS

Az esküvő fotózás összetett, bizalmi feladat. Már az első találkozáskor nagyon izgalmas, hiszen az egymásra hangolódás elengedhetetlen. Ahogy az esemény közeleg, egyre több az várakozás, de egyre letisztultabb is minden. Aztán a nagy napon: úgy része lenni az ünnepnek, hogy minél több pillanatot megérezzek, észre vegyek és megragadjak - ez bizony alázatos, kreatív, élettel teli feladat. A műfajok pedig sok féle módon pompáznak: előkészületek, szertartások, páros képek, lagzi (vacsora, köszöntések, játékok, tánc)… Egy igazi ünnepi kavalkád. Szívesen indulok erre a kalandos kavalkádra. Bátran tegyen bárki próbára!

A minimális ár: 52 000,- Ft. Ez nagyságrendileg 4 óra, 20 km távolságon belüli helyszínen töltött időt (páros képek, szertartások, csoportképek), és 80-120 db-os képmennyiséget jelent, speciális világítási igények nélkül. Egyedi igények kiszolgálása mindig egyeztetés alapján történik. Érdeklődni a következő e-mail címen lehet: info@mehifoto.hu.

ET-FF-koll-03

Az elkészült képeket az internet segítségével (a honlapon, jelszóval védve) lehet megtekinteni, belőlük válogatni; a végső képanyag digitális formában felhőben, vagy DVD-n kerül átadásra. Természetesen, minden további termék elkészítése is lehetséges: fotókönyv, vászonfotó, ajándéktárgyak.

További részletek, érdeklődés: info@mehifoto.hu | +36 20 379 3273 |

| ESKÜVŐ GALÉRIA - PORTFÓLIÓ

107
011
×

Kérjem várjon amíg a szerver válaszol a kérésre!